Med broderen til Ogge

For noen uker siden spurte broderen om vi snart kunne ta oss en telttur igjen. Slikt kan man ikke passere så på fredag var tospannet blitt trespann. Sekken ble pakket og vi satte kursen mot Ogge og Oggevassdraget. Været var strålende på fredag, men meterologene så ut til å være enige om at det ville komme nedbør lørdags formiddag.

teltlivet_blogg_oggevassdraget1

Denne broen har vel sett sine beste dager

Vi gikk vel ikke lengre enn i en times tid før vi var fremme på stedet vi hadde kikket oss ut. Sist jeg var «her inne» var tilbake i 2006 tror jeg, den gang med kano.

Vel fremme ble teltet satt opp og fiskestengene montert. Det ble allikevel mer kaffeslaberas enn det ble fisking Jeg hadde ingen kjenning med fluestanga på de få kastene jeg tok. Broderen kjente noe var bortpå Panther Martin spinneren han brukte, men det ble ingen fast fisk.

teltlivet_blogg_oggevassdraget2

Broderen koser seg med kaffe og sjokolade

Når vi satt med kaffekoppen fikk vi se en fiskeørn langt borte, men avstanden var så stor at det ble ikke noe særlig bilde ut av det. Det ble en tidlig natt og broderen fikk sove til klokken åtte før jeg vekket han.

teltlivet_blogg_oggevassdraget3

Det er på ny liv i tua

teltlivet_blogg_oggevassdraget4

Lopi sløver i lyngen

teltlivet_blogg_oggevassdraget5

Stille vann og gode fiskeforhold

Etter kaffe på morgenkvisten og noen få kast med stanga bar turen tilbake til bilen ved tolvtiden. Det var ferske elgspor fra natten og vi fikk også se tre hvite romper danse bort fra oss. Rådyrene var som alltid ellers like sky.

teltlivet_blogg_oggevassdraget6

Månen lyser i skogen

teltlivet_blogg_oggevassdraget7

Fremdeles litt snø i skyggesidene

teltlivet_blogg_oggevassdraget8

Natteferskt elgtråkk

Det var på høy tid med en telttur igjen så takk for turen!