Om oss

Velkommen til Teltlivet.no – din ultimate guide til det norske friluftslivet! Her finner du alt fra praktiske tips for telt- og campingeventyr til dype dykk i Norges storslåtte natur. Vårt formål er å inspirere, veilede, og dele kunnskap om det frie utelivet, uansett om du er en erfaren teltveteran eller en nysgjerrig nybegynner som er ivrig etter å starte din første tur.

Historien bak Teltlivet.no

Nettstedet Teltlivet.no ble til fra en lidenskap for de norske fjellene, skogene, og innsjøene. Gjennom årene har det utviklet seg fra en enkel blogg til et omfattende ressurssted for alle som elsker friluftsliv.

Fra de tidlige dagene med håndskrevne notater fra campingturer, til dagens dyptgående artikler og produktanmeldelser, har Teltlivet.no alltid hatt ett klart mål: å bygge et fellesskap rundt kjærligheten til naturen og eventyret som venter utenfor dørstokken.

Vårt mål

For oss handler det om mer enn bare telt og camping. Teltlivet.no streber etter å være en kilde til inspirasjon, kunnskap, og fellesskap for alle som elsker friluftsliv. Vi ønsker å informere våre lesere om de beste praksisene for sikker og ansvarlig utforsking av naturen, samtidig som vi deler de mest fantastiske stedene Norge har å by på.

Gjennom våre artikler, guider, og anmeldelser håper vi å oppmuntre til et dypere bånd mellom mennesker og det naturlige miljøet rundt dem.

Hva finner du på Teltlivet?

Teltlivet.no er en skattekiste av innhold for friluftsentusiaster. Fra dyptgående artikler om riktig teltvalg for ulike sesonger, til ærlige anmeldelser av det nyeste utstyret på markedet, vi har dekket det.

I tillegg deler vi personlige fortellinger fra våre turer, de små øyeblikkene ved bålet, og de utfordringene naturen kan presentere. Vi legger også vekt på å ha gjesteskribenter som bringer inn nye perspektiver og deler unike erfaringer fra deres eventyr i den norske villmarken.

Møt Roger – ildsjelen bak Teltlivet.no

roger-hansen

Roger Hansen, vår grunnlegger, er hjertet og sjelen bak Teltlivet.no. Han har vokst opp med en dyp kjærlighet til Norges varierte landskap, og har tilbrakt utallige timer under åpen himmel, fra fjelltoppene i Nord-Norge til skogene i Østlandet.

Hans opplevelser, kombinert med en nysgjerrighet for å lære og dele, drev ham til å starte Teltlivet.no. Roger ser på nettstedet som en plattform for å videreformidle sin lidenskap, inspirere andre, og fremme bærekraftig friluftsliv.

Samarbeide med oss

Er du en merkevare, forfatter eller friluftsentusiast som ønsker å bidra til Teltlivet.no? Vi er alltid på utkikk etter kvalitetsinnhold og partnerskap som kan berike vårt fellesskap. Enten det er gjennom sponsede innlegg, produktanmeldelser, eller deltakelse i våre tureventer, vi ønsker å høre fra deg.

For potensielle samarbeid og forslag, vennligst kontakt oss for mer informasjon og hvordan vi best kan arbeide sammen.

Kontakt oss

Vi setter pris på all tilbakemelding, spørsmål, eller forespørsler fra våre lesere og partnere. Den enkleste måten å komme i kontakt med oss på er gjennom vårt kontaktskjema på siden.

Ønsker du derimot en mer direkte linje, kan du sende oss en e-post til [email protected].

For de som foretrekker post, er vår postadresse: Teltlivet.no, Postboks 2682 Vika, 0120 Oslo, Norge.